ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

20 години ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси


On-line настава

ЕСП организира on-line настава за сите јазични и компјутерски курсеви, и обуки за развој на деловни вештини.

 ЕСП организира on-line настава за сите јазични и компјутерски курсеви, како и обуки за развој на деловни вештини на брендирана Adobe Connect платформа

 За посетување на јазичните курсеви потребно е претходно тестирање заради утврдување на знењето

Термини: попладне, предпладне

Пријавување на телефон: 02 / 32 46 041;  075 / 446 706;  071 / 324 170;

или на e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

kapital.com.mk   turlitava.com   think.mk
Joomla Templates. Copyright © 2005 ESP Skopje, All rights reserved. Please send questions and comments to the Webmaster