ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси


Уписи за летни интензивни курсеви

 Во тек се уписите за летните интензивни курсеви...

Ценовник за летни интензивни курсеви - 2018

     

курс

фонд на часови

цена

Општ странски јазик

45

4.320 ден

Деловен англиски

45

4.850 ден

Комуникација - ангглиски

45

4.850 ден

Булатс

30

4.000 ден

Аптис

30

4.000 ден

Пакет за канцелариско работење 1

45

5.350 ден

Пакет за канцелариско работење 2

45

5.650 ден

Excel 1

24

4.200 ден

Excel Advanced

24

4.500 ден

Сите останати курсеви се наплаќаат по редовниот ценовник 

  • Уписи за јазични курсеви
  • Уписи за компјутерски курсеви
  • Уписи за детски компјутерски курсеви
  • Англиски за правници - краток курс
  • Англиски за човечки ресурси - краток курс
  • Уписи за подготовка за BULATS
  • Уписи за подготовка за ibt TOEFL и IELTS
  • Уписи за специјализирани курсеви по англиски јазик (BEC, ILEC, ICFE)
  • Уписи за подготовка за ECDL

За посетување на јазичните курсеви потребно е претходно тестирање заради утврдување на знењето

Термини: попладне, предпладне

Пријавување на телефон: 02 / 32 46 041;  075 / 446 706;  071 / 324 174

или на e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

kapital.com.mk   turlitava.com   think.mk
Joomla Templates. Copyright © 2005 ESP Skopje, All rights reserved. Please send questions and comments to the Webmaster