ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси


Постојани уписи

за сите курсеви.

 

  • Уписи за јазични курсеви
  • Уписи за компјутерски курсеви
  • Уписи за детски компјутерски курсеви
  • Англиски за правници - краток курс
  • Англиски за човечки ресурси - краток курс
  • Уписи за подготовка за BULATS
  • Уписи за подготовка за ibt TOEFL и IELTS
  • Уписи за специјализирани курсеви по англиски јазик (BEC, ILEC, ICFE)
  • Уписи за подготовка за ECDL

За посетување на јазичните курсеви потребно е претходно тестирање заради утврдување на знењето

Термини: попладне, предпладне

Пријавување на телефон: 02 / 32 46 041;  075 / 446 706;  071 / 324 174

или на e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

kapital.com.mk   turlitava.com   think.mk
Joomla Templates. Copyright © 2005 ESP Skopje, All rights reserved. Please send questions and comments to the Webmaster