ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

20 години ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси


Кариера во ЕСП

Печати

Можности кои се нудат на вработените

Вработените во ЕСП имаат можности да се усовршуваат и напредуваат на работното место преку стекнување искуство на самото работно место како и преку посета на семинари, работилници и обуки.

Профил на потенцијални вработени

ЕСП е секогаш во потрага по поединци на кои им е предизвик да работат во динамична и креативна атмосфера. Во таа насока ЕСП би разгледувало потенцијални вработени со следниве карактеристики:

 • Спремни за тимска работа
 • Самоиницијативност
 • Лојалност
 • Мотивираност

Образование неопходно за работа во ЕСП

 • Завршено соодветно високо образование за одделот за кој аплицира
  • Преводи / толкување - завршено соодветно (Јазик - насока Преводи и толкување) високо образование
  • Едукација странски јазици - завршено соодветно (Јазик - насока Професор по странски јазик) високо образование
  • Компјутерска едукација - завршено соодветно високо образование
  • Обука за развој и управување на човечки ресурси - завршени соодветни постдипломски студии

Заинтересираните можат да ни испратат:

Писмо за намери и Биографија

на e-mail : Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. со назнака: Вработување во ЕСП

Joomla Templates. Copyright © 2005 ESP Skopje, All rights reserved. Please send questions and comments to the Webmaster