Уписи

Печати

Постојани уписи

 

За посетување на јазичните курсеви потребно е претходно тестирање заради утврдување на знењето

Термини: попладне, предпладне

Пријавување на телефон: +389 2 3246041; +389 75 446706;

или на e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ВО ТЕКОТ НА ГОДИНАТА

Интензивни курсеви по англиски јазик
Интензивни курсеви по германски јазик
Интензивни курсеви по албански јазик
Интензивни курсеви по турски јазик
Интензивни курсеви по грчки јазик
Интензивни курсеви по италијански јазик
Интензивни курсеви по француски јазик