ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

20 години ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси


Уписи

Печати

Постојани уписи

  • Уписи за јазични курсеви
  • Уписи за компјутерски курсеви
  • Уписи за детски компјутерски курсеви
  • Англиски за правници - краток курс
  • Англиски за човечки ресурси - краток курс
  • Уписи за подготовка за ibt TOEFL и IELTS
  • Уписи за подготовка за BULATS
  • Уписи за специјализирани курсеви по англиски јазик (BEC, ILEC, ICFE)
  • Уписи за подготовка за ECDL

 

За посетување на јазичните курсеви потребно е претходно тестирање заради утврдување на знењето

Термини: попладне, предпладне

Пријавување на телефон: +389 2 3246041; +389 75 446706;

или на e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ВО ТЕКОТ НА ГОДИНАТА

Интензивни курсеви по англиски јазик
Интензивни курсеви по германски јазик
Интензивни курсеви по албански јазик
Интензивни курсеви по турски јазик
Интензивни курсеви по грчки јазик
Интензивни курсеви по италијански јазик
Интензивни курсеви по француски јазик

Joomla Templates. Copyright © 2005 ESP Skopje, All rights reserved. Please send questions and comments to the Webmaster